Acasă Evenimente WISH AJUNGE IN ORASUL CUGIR

WISH AJUNGE IN ORASUL CUGIR

1142
0
DISTRIBUIȚI

WISH AJUNGE IN ORASUL CUGIR

Unul dintre cele mai vestite shop-uri online va avea in curand, un punct de ridicare al produselor comandate in orasul Cugir.

Marele furnizor ce ofera spre vanzare produse dintre cele mai variate este in proces de incheiere a unui contract de colaborare cu patronatul magazinului cu profil second hand Vintage Boutique situat in partea de jos a mozaicului, in Cugir.

Serviciile, ce urmeaza a fi functionale in cel mai scurt timp posibil, vor consta in posibilitatea de a ridica coletul cu produsul comandat, la distanta de cateva zile de la plasarea comenzii de catre dumneavoastra. Astfel produsele preferate vor fi la un telefon distanta de dumneavoastra.

Pentru cei care nu cunosc inca sistemul de ofertare pe care WISH il pune la dispozitie clientilor sai, site-ul ofera posibilitatea de a comanda obiecte la preturi de producator, consturile transportului fiind de cele mai multe ori cu mult sub costurile percepute la nivel national in Romania.

Toate serviciile furnizate de catre acestia sunt usor accesabile prin intermediul aplicatiei WISH, care poate fi descarcata si instalata pe telefon. Aplicatia reprezinta cea mai usoara metoda de cautare si selectare a categoriilor de produse dorite.

Pentru mai multe informatii puteti vizita magazinul Vintage Boutique, intre orele 09:00 si 18:00 de luni pana vineri si sambata intre orele 09:00 si 13:00.