Acasă Femina TOTI BARBATII VOR SEX

TOTI BARBATII VOR SEX

14
0
DISTRIBUIȚI

Nimic mai adevarat decat aceasta expresie. Insa nu trebuie sa te lovesti de ea ca de un perete si sa te ascunzi in casa pentru ca n-ai nimic de oferit celor care nu cer si nu stiu altceva.

Arata-i altfel
E posibil sa ai prima intalnire cu el iar el sa plece de acasa cu prezervativul in buzunar. Si ce daca. E normal sa se gandeasca la sex, asta nu inseamna ca trebuie sa se intample. Trebuie sa stii sa-ti construiesti momentul perfect pentru ca atunci cand chiar se va intampla sa stii exact cu cine faci sex si mai ales de ce.

Distreaza-te inainte si mai ales dupa
Traim intr-o lume care nu-si acorda prea mult timp pentru nevoile personale. Toti suntem intr-o graba nebuna si de multe ori nu avem timp nici sa suferim sau sa plangem dupa cineva pentru ca imediat altcineva apare in peisaj. Asadar, daca in ochii lui se citeste doar sex, sterge asta si scrie altceva: timp placut impreuna.

Afla cine este si spune-i si lui
Ai sa observi cat de pierdut in spatiu este nestiind exact care este rolul lui pe acest pamant. Descopera-l de fata cu el. Pune-i intrebari semi-personale, asculta ce are de spus si ai sa observi cat de multa placere ii va face asta.

Sexul este important dar nu astazi
Nu trebuie sa-l faci sa creada ca urasti partidele de sex si ca ai prefera oricand sa citesti o carte. Trebuie doar sa stie ca nu-ti place sa vorbesti incontinuu despre asta si ca atunci cand se intampla este minunat dar nu se invarte toata viata ta in jurul acestei experiente.

Toti barbatii vor sex?
Ar fi gresit sa spunem asta fara sa o explicam, toti barbatii vor sex insa nu doar sex. Toti cautam persoana aceea care sa ni le ofere pe toate, insa de multe ori ne multumim si cu mai putin. Acel putin de cele mai multe ori poate fi o partida de sex. Daca ai mai multe de oferit, lasa-i sansa sa afle ca esti mai mult decat crede.