Acasă Evenimente TÂRGUL VOLUNTARILOR 1 IUNIE 2018 A EDIȚIA II-A

TÂRGUL VOLUNTARILOR 1 IUNIE 2018 A EDIȚIA II-A

102
0
DISTRIBUIȚI

TÂRGUL VOLUNTARILOR 1 IUNIE 2018 A EDIȚIA II-A

    Pentru că prima ediție a Târgului Voluntarilor, de anul trecut, a fost un real succes, Asociaţia “Ţine de Tine!” organizează şi în acest an acest eveniment.
Lucrurile extraordinare pe care le-au făcut tinerii pentru cei aflați în suferință i-au motivat pe organizatori să le acorde încă o oportunitate de a face lucruri deosebite pentru cei mai puțin fericiti decât ei. În acest an din banii care se vor strânge un copil nevoiaș va primi, timp de 1 an, în fiecare lună, o bursă de 500 de lei.
   Orice tânăr care dorește să ajute şi să se implice trebuie să își facă o echipă (componența 4-6 membri) și să o înscrie până în data de 25 mai, la adresa tinedetine@yahoo.com.
   Echipele înscrise vor concura în a stânge cât mai mulți bani din ce activități își doresc! Echipa câștigătoare este cea care strânge cei mai mulți bani și va fi premiată cu o excursie gratuită de 3 zile!
    Regulamentul concursului, formularul de înscriere și acordul părinților pentru minori pot fi descărcate de pe www.tinedetine.ro.
   Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Oraşului Cugir şi va avea loc pe aleea pietonală din faţa băncii Transilvania.
Dacă vrei să faci un bine sau să îţi înveţi copilul să facă un gest caritabil, de 1 iunie, cumpăraţi produsele comercializate de aceşti copii!
    Ţine de Tine să faci un bine!

Asociaţia “Ţine de Tine!”

Roxana Jibotean