Acasă Arta de a fi părinți “Scrisoare pentru puiul meu”

“Scrisoare pentru puiul meu”

1078
0
DISTRIBUIȚI

 Dragul meu copil,

Aceste rânduri sunt pentru tine, pentru că tu ești cel mai frumos cadou pe care Dumnezeu mi l-a putut face!
 Nu am crezut că pot oferi cuiva atât de multă iubire pănă ai apărut tu în viața mea și te-am ținut prima dată în brațe. Și acum îmi apar lacrimi de fericire când mă gândesc la acel moment! A fost, fără îdoială, cea mai puternică emoție pe care am simtit-o vreodată!
În fiecare zi reușești să îmi faci viata mai frumoasă doar printr-un simplu zâmbet, iar când mâinile tale mici mă cuprind simt că mă topesc, simt că am tot!
Tu mi-ai arătat ce înseamnă cu adevărat fericirea, datorită ție reușesc să îmi depășesc toate limitele și datorită ție sunt un om mai bun pentru că vreau să ai în mine un exemplu.
Ești mai mult decât mi-am imaginat vreodată că poate fi copilul meu, iar dacă ceilalți îți vor spune altceva, să nu îi crezi! Crede-mă pe mine că eu te cunosc cel mai bine și ei nu vor vedea niciodată ceea ce știu eu că ești!
Ești copilul ideal, iar eu îmi cer iertare pentru că nu voi fi mereu părintele perfect… uneori o să țip, alteori nu o să te ascult atunci când îmi vorbești sau poate nu o să îmi fac mereu timp să stau cu tine, dar asta nu înseamnă că te iubesc mai puțin… te iubesc pe zi ce trece tot mai mult… doar că sunt un om imperfect…. iartă-mă!
Puiul meu, să știi că îți voi fi alături orice s-ar întâmpla și în mine vei găsi mereu un sprijin! Voi acolo, pentru tine, oricând ai nevoie de un prieten, când ai nevoie ca cineva să te ajute să visezi sau când e nevoie ca cineva să te aducă cu picioarele pe Pământ!
Pentru tine fac orice, iar cât de mult te iubesc o să vezi doar în momentul în care o să ai și tu copii, la rândul tău!

                 Cu toată dragostea din lume,
                                        Mama!

Roxana Jibotean