Acasă Black Mistress Pe cuvântul tău?!

Pe cuvântul tău?!

263
0
DISTRIBUIȚI

Pe cuvântul tău?!
Serios, eu trebuie să înțeleg mereu când ai o zi proastă? Sau o stare “aiurea”? Sau ești obosit, sau ieși cu prietenii, sau fix nu-ți pasă de mine azi, pentru că tu nu te atașezi?! Doar am stabilit de la bun început: fără complicații! Știi ce, păpușel, fără complicații
nu înseamnă fără sentimente! Nu știu cum gândiți voi, bărbații, dar noi, femeile, chiar nu putem să vă satisfacem orice fantezie, fără să punem suflet! Nu suntem gonflabile, chiar dacă uneori ne-am dori asta!
N-avem cum să fim acolo, de fiecare dată când voi ne doriți, mereu epilate (da, doare ca dracu acestă procedură, pentru că e musai să fim fine ca delfinul, nu?!), aranjate și mereu altfel, fără să simțim nimic în ceea ce vă privește! Habar n-aveți câte ore de pregătiri
intense, înseamnă o oră cu voi! Câtă cheltuială pe lenjerii mereu provocatoare…
M-am săturat să-ți înțeleg stările, m-am săturat să înțeleg că tu mereu ai nevoie ca tot Universul să graviteze în jurul tău! Știi ce?! Universul meu, gravitează fix în jurul meu! Și eu am nevoie să mă simt apreciată, dorită și sedusă!
Ai o zi aiurea?! Foarte bine, eu am zeci de zile “aiurea” despre care nu-ți spun niciodată, eu am 1000 de oscilații emoționale despre care știu doar eu (și evident, cea mai bună prietenă dintre ale mele) am zeci de secunde în care-mi suprim lacrimile, pentru că trebuie să fiu puternică, am sute de nopți în care visez că existăm doar noi, am fiecare celulă care-mi amintește atingerea și gustul tău, am multe planuri anulate, doar ca să te văd 15 minute, am mulți oamenii pe care-i abandonez doar ca să fiu cu tine! Drept e, nu m-ai obligat, nu mi-ai impus nimic. Am făcut toate sacrificiile acestea strict pentru că așa am simțit.
Tocmai de aceea mă doare că nu apreciezi nimic din tot efortul meu, dar stai liniștit, de azi nu mă mai doare nimic, doar eu sunt stăpâna trăirilor mele, nu e așa?!
Eu sunt cea care alege, eu sunt singura care poate schimba orice destin! Așa că…mulțumesc pentru dramă, aveam nevoie de ea pentru arta mea!

*Black Mistress