Acasă Din oraș Pay Point COLET EXPRES – Fan Courier COLECT POINT

Pay Point COLET EXPRES – Fan Courier COLECT POINT

292
0
DISTRIBUIȚI

Pay Point COLET EXPRES – Fan Courier COLECT POINT

Programul PayPoint vine in ajutorul tau si iti ofera posibilitatea de a ridica coletul comandat pe internet, CAND SI DE UNDE DORESTI TU. Magazinul Vintage Boutique a devenit de scurt timp, unul din punctele de ridicare a coletelor din orasul Cugir.
Găsește cel mai apropiat magazin partener PayPoint cu un simplu click aici.

Tu faci comanda pe internet, iar noi te scapam de stresul programarilor stabilite impreuna cu diferiti curieri. Poti alege atunci cand realizezi o comanda prin intermediul Fan Courier, ca produsul sa fie livrat in cadrul magazinului Vintage Boutique, iar tu il ridici atunci cand poti de la noi. Modalitatile de plata raman neschimbate, astfel poti plati produsul atunci cand comnazi sau poti achita in numerar la ridicarea acestuia din magazin.

Pay Point Colet Expres si magazinul Vintage Boutique au creat acest parteneriat pentru ca tu sa nu fi nevoit sa iti modifici programul in functie de cel al curierului.

Pentru mai multe detalii va asteptam la magazin intre orele 09:00 si 18:00 de luni pana vineri si intre orele 09:00 si 13:00 in ziua de sambata.