Acasă Arta de a fi părinți Ora de religie

Ora de religie

811
1
DISTRIBUIȚI

   Acest material are un subiect controversat. Mă întristrează profund sistemul nostru de învățământ care are foarte multe carențe și modificările nu sunt făcute acolo unde ar fi cu adevărat necesar.
   De câțiva ani ora de religie a devenit o opțiune a părinților și evident că nu aș putea să îți spun eu ce este mai bine pentru copilul tău, dar pot să îți spun să nu îi limitezi oportunitățile de a învăța lucruri noi. Învață-l să aibă propriile opinii, iar sitagma  “crede și nu cerceta” nu trebuie să își aibă locul nici măcar când vine vorba de părerile tale.
   Ora de religie nu înseamnă preoții cu comportamente nepotrivite, nu înseamnă Catedrala Mântuirii Neamului, ci ar trebui să fie modul de a-l învăța pe elev să fie un om mai bun..
   Detaliez acest subiect în următorul video, filmat de către Vasile Opriș, în Pro Media Studio. Machiajul, ca de fiecare dată, este realizat de Andrada Crețoi.

Facebook: Cugir Media/ Arta de a fi părinți
www.cugirmedia.ro / Arta de a fi părinți

subscribe canalul: Părinți și Copii

1 COMENTARIU

  1. Pentru a avea optiunea de a alege, un copil ar trebui sa studieze o istorie a religiilor. Asa isi dezvolta cultura generala nu doar studiind o sungura religie. Daca e despre e e bine si rau, aceasta inseamna educatia bunului simt. Religia este ceva personal, poti sa o descoperi in familie si in lacasul de cult, nu in scoala.
    Inca o parere personala, nu trebuie contrazisa.

Comments are closed.