Acasă Evenimente Lansare de carte Prințesa Urbană la Alba Iulia

Lansare de carte Prințesa Urbană la Alba Iulia

93
0
DISTRIBUIȚI

Lansare de carte Prințesa Urbană la Alba Iulia

​Cu ocazia aniversării primului an de existență, Clubul de carte “Cu copiii la povesti”, anunță organizarea evenimentului “Lansare de carte Prințesa Urbană”. Acesta va avea loc în data de 28 iulie 2018, locatia La Poarta Alba Iulia, începând cu ora 11.

Acțiunea cuprinde și o dezbatere pe tema “Educație cu blândețe”, fiind moderată de către Ioana Cichet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană), care le va avea alături pe doamnele Isabela Budusan – instructor Hand in Hand Parenting, Consilier de Dezvoltare Personală, dar și pe doamna profesor Szilágyi- Győri Ildikó – consilier psiholog, logoped.

​Cei interesați să participe la această acțiune trebuie să știe că pot să vină însoțiți de cei mici. Copiii pot lua parte, prin rotatie, la cele 6 ateliere creative pregătite, după cum urmează: Atelierul de experimente, Atelierul planșelor de colorat, Atelierul formelor de plastilină Atelierul colajelor de vară, Atelierul de faurit bijuterii și Atelierul de facepainting.

Organizatorii îi așteaptă cu multe alte surprize plăcute atât pe cei mari, cât și pe cei mici, deci este obligatoriu să fiți prezenți!

​Participarea la eveniment este GRATUITĂ, iar mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a Clubului de carte „Cu copiii la povesti”:

https://www.facebook.com/cucopiiilapovesti/

sau pe pagina:
https://www.facebook.com/events/1953336778021554/