Acasă Arta de a fi părinți Interviu despre educația de atunci si de acum

Interviu despre educația de atunci si de acum

955
2
DISTRIBUIȚI

Primul video din acest an este unul special!

Prezentam lansarea unei noi rubrici pe Cugir Media și vă promit că nu veți regreta dacă o veți urmări pentru că este extrem de interesantă și este realizată de o femeie excepțională, tare dragă mie. Mi-a răspuns la întrebări despre copilul ei, despre educația de pe vremuri și de acum.
Vă las să urmăriți video să vedeți despre cine este vorba!
Video filmat de Vasile Opriș, în locul meu de relaxare atunci când simt nevoia de o pauză.
Editarea este făcută la Pro Media Studio!
Dacă vrei să apari și tu într-un video de-al meu lasa-mi un mesaj!

subscribe canalul: Părinți și Copii

2 COMENTARII

  1. Vorbiti si despre violenta verbala si psihologica,hartuire, ca este tot atat de nociva ca si cea fizica,consecintele si traumele care ramain dupa o asfel de experienta aproape ca te mutileaza psihic pe viata.Nimeni n-ar trebui sa suporte asa ceva si in secunda doi sa reclame astfel de abuzuri iar institutiile sa ia imediat masurile de rigoare.Asta ar trebui sa stie femeile din aceasta tara,si sa nu se lase impresionate si manipulate.Cine a gresit odata va gresi si a doua,si a treia oara si de un infinit de ori……Nu vreau sa apar in video,chemati un specialist sa vorbeasca despre aceste lucruri,in scoli,in licee,chiar la radio,valoriile umane trebuiesc respectate indiferent daca suntem sau nu de acord cu parerile altora.

    • Foarte interesant subiectul si clar trebuie dezbătut! O sa tin cont de sugestie si voi pregăti un material. Va mulțumesc din suflet!

Comments are closed.