Acasă Sport Două handbaliste de la CSO Cugir, în vârstă de 13 ani au...

Două handbaliste de la CSO Cugir, în vârstă de 13 ani au semnat un contract cu Centrul Național de Excelență de la Brașov

678
0
DISTRIBUIȚI

Două handbaliste de la CSO Cugir, în vârstă de 13 ani au semnat un contract cu Centrul Național de Excelență de la Brașov. Miclea Fleșeriu Denisa și Tomoșoiu Luiza, care au jucat până de curând în echipa de Junioare III a clubului cugirean au intrat de la 1 august sub tutela Federației Române de Handbal, beneficiind de instruire școlară și handbalistică în cadrul centrului brașovean până la împlinirea vârstei de 18 ani. Cele două tinere sportive și-au început deja pregătirea în Tabăra Națională de Handbal organizată la Râmnicul Vâlcea până în 11 august, urmând ca de la 1 septembrie să își continue activitatea la Centrul Național de Excelență din Brasov. 
Denisa si Luiza au fost antrenate încă din clasa a II-a de către prof. Micu Petru. Fetele au crescut valoric în timp, datorită calităților avute și a disciplinei impuse de antrenamentele regulate coordonate de către antrenorul lor. În scurt timp au ajuns să promoveze la grupe cu doi ani mai mari decât vârsta lor, la echipele de Junioare IV și III ale CSO. Cugirencele au deja la activ două campionate naționale, contexte în care au fost remarcate de către reprezentanții federației.
Sunt sportive cu potențial, iar șansa lor este să ajungă handbaliste de performanță. Rețeta e simplă- spune antrenorul Micu Petru: MUNCĂ, IMPLICARE și RESPONSABILITATE. Le dorim succes fetelor și domnului antrenor, Micu Petru sub aripa căruia a luat ființă în urma cu șapte ani prima echipă de handbal din istoria Cugirului.

sursa Oraș Cugir