Acasă Black Mistress Dantelă neagră

Dantelă neagră

264
0
DISTRIBUIȚI
   Trupul tău îl incită, îl simți cum te dezbracă din priviri, cămaşa îți alunecă uşor pe pielea catifelată, fusta îți cade brusc şi simți mai intens dorința lui, când îți savurează corpul învăluit în lenjeria neagră din dantelă.
   Coboară uşor privirea şi se opreşte la picioarele strânse, incitant, de dressuri şi jartiere, flexate uşor de pantofii cu toc pe care ii porți. În imaginația lui deja te-a pătruns animalic, s-au derulat zeci de scenarii în care ți-a satisfăcut şi cele mai ascunse fantezii şi vrea să transforme totul în realitate, dar încă te contemplă, pentru că draga mea, eşti                     întruchiparea seducției pure şi nu vrea să piardă niciun moment, din spectacolul magnific pe care i-l oferi. Îl priveşti cu atâta dorință, dar încă vrei să-l torturezi cu aşteptarea, ştii că ceea ce va urma, nu se poate descrie în cuvinte, doar în trăiri care-ți accelerează pulsul şi-ți îngreunează respirația.
   Nimic nu e mai sexy decât o femeie sigură pe puterea ei de seducție, iar el îți demonstrează asta cu fiecare sărut, cu fiecare mângâiere, cu fiecare dorință ascunsă îndeplinită, pentru că iubeşte toate eforturile pe care le faci pentru a-l surprinde şi te iubeşte în negru!
 

*Black Mistress