Acasă Stiri din judet Cursuri de calificare profesionala

Cursuri de calificare profesionala

283
0
DISTRIBUIȚI

OPORTUNITATEA ŢI-O OFERIM NOI!

VREI SĂ-ŢI SCHIMBI MESERIA? REPROFILEAZĂ-TE ÎN CARIERĂ! DEPINDE NUMAI DE TINE SĂ CREŞTI NIVELUL DE EFICIENŢĂ LA LOCUL DE MUNCĂ. EŞTI MANAGER ŞI VREI SĂ INVESTEŞTI ÎN COMPETENŢA ANGAJAŢILOR TĂI?
 
OPORTUNITATEA ŢI-O OFERIM NOI!
 

 

Parcul Industrial Cugir şi Asociaţia pentru Dezvoltare Socio-Economică Alba organizează cursuri de calificare pentru programul de formare profesională ʺOperator pe maşini cu comandă numericăʺ, la sediul din Cugir, str. Victoriei nr.8A, în clădirea administrativă a Societăţii Parcul Industrial Cugir SA.
 

 

Durata cursului este de 720 ore, din care 240 ore pentru pregătirea teoretică şi 480 ore pentru pregătirea practică. Cursul se finalizează prin examinarea teoretică şi practică a cursanţilor. Se eliberează certificate de calificare acreditate de Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC).

 
Condiţii de participare: participanţii trebuie să aibă studii medii absolvite (minim 10 clase finalizate).
 

Mai multe informaţii, despre înscrierea la curs şi despre alte tipuri de cursuri, puteţi obţine zilnic de luni până vineri, între orele 8:00 şi 15:00, la numărul de telefon: 0258 750 626 sau la sediul Societăţii Parcul Industrial Cugir SA, etajul 1.
 
VIITORUL DEPINDE DE TINE!