Acasă Arta de a fi părinți Cine este Elena-Andreea Pop?

Cine este Elena-Andreea Pop?

1467
0
DISTRIBUIȚI

1. Cine este Elena-Andreea Pop?
Sunt Andreea Pop, am 30 de ani şi sunt Dr. în Ştiinţe, Terapeut, şi Specialist în Stil de viaţă Sănătos, Biorezonanta şi Remodelare Corporală. Nu prea vorbesc despre mine şi cum aş putea să spun în câteva cuvinte cine este Andreea Pop fără să pară că mă laud. Sunt o femeie modestă, dar complicată, sunt o femeie Rac, sensibilă, ambiţioasă. Încă de mic copil, aveam multe vise şi în general tot ce mi-am propus de-a lungul vieţii s-a întâmplat. Sunt genul de om care nu se plafonează, îmi plac provocările şi îmi place să aduc valoare adăugată oriunde mă duc. Nu-mi place rutină şi nu mă plictisesc niciodată. Mai visam să fiu actriţă, dar am renunţat între timp din pasiune pentru latura medicală. Nu îmi doresc să ajung în situaţii critice, care îmi pot afecta imaginea. Câteodată mă întreb ce s-ar întâmpla în cazul unei situaţii de urgenţă? Oare aş ieşi în stradă în pijama, nearanjata şi nemachiata? Cu siguranţă o ţinută inteligent aleasa completează imaginea pe care vrei să o ai sau pe care ţi-ai creat-o deja.
2. Te consideri o femeie de succes?
Poate din papucii oamenilor care mă înconjoară se vede că am succes. Nu mă consider o femeie de succes de genul „personalităţilor contemporane”. De fapt cred că asta e percepţia tuturor – cu cât ai mai mulţi bani, cu atât eşti mai sus în ierarhie. Îi mulţumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru tot ceea ce sunt şi ce am realizat şi în primul rând îi mulţumesc pentru că sunt sănătoasă şi mă pot trezi în fiecare zi pentru a-mi ajuta semenii. Pentru mine succesul înseamnă să pun suflet în activităţile mele, să las ceva în urma mea. Evident că banii sunt importanţi, dar nu sunt scopul în sine, iar drumul meu este cum mi-l fac. Succesul înseamnă să-ţi atingi scopul în viaţă indiferent care este acela şi indiferent cât timp îţi va lua, să nu renunţi niciodată la visul tău, la scopul tău. Pot spune fără falsă modestie, că aproape tot ce mi-am propus în viaţă am realizat, oricât de multe sacrificii şi provocări am avut! Mai am şi proiecte care sunt încă în desfăşurare.

3. 2 cărţi care te-au motivat în viaţă?
„ Mănâncă, roagă-te, iubeşte” – ELizabeth Gilbert
„Poţi să-ţi vindeci viaţa”- Louise L.Hay

4. Familia şi cariera? Poţi găsi un echilibru?
Cred că o femeie nu poate fi împlinită decât dacă împleteşte mai multe vieţi: cea de mama, de soţie, iubită, sora, fiica, prietenă. Orice alegere exclusivă devine dramatică din punct de vedere sufleteşte. Dar fiindcă m-a dedicat mult studiului, partea personală am neglijat-o. De asemenea consider că toate vin la timpul lor şi nu putem forţa mâna destinului. Mă simt fericită şi mă bucur de părinţii mei, de prietenele mele de calitate şi în restul zilei mă ocup de muncă de cercetare şi de programările din cadrul cabinetului. Viaţa unei femei este dependentă de echilibru, un echilibru pe care trebuie să-l cultive cu orice preţ.

5. Care este sfatul pe care l-aţi da unei tinere la început de carieră?
Nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar i-aş recomanda să aibă răbdare, să-şi stabilească nişte obiective clare, să investească cât mai mult în pasiunea ei, să facă lucrurile cu seriozitate de la început până la sfârşit, să nu se aştepte să primească nimic pe gratis. Ştiu că sunt mereu căi mai uşoare pentru tinerele care-şi doresc rapid o ascensiune. Depinde de fiecare ce alege, ce compromisuri îşi asuma. Eu nu ştiu decât calea muncii cinstite, care mereu e cea mai grea, dar şi cu cele mai mari satisfacţii. Şi ştiu că atunci când ai încredere în tine şi munceşti serios, oricât de târziu, vei reuşi să-ţi îndeplineşti visul.

6. Care este cel mai preţios lucru pentru tine?
Cea mai preţioasă trăire pentru mine este iubirea. Nu pot trăi fără iubire, fără să ofer şi să primesc afecţiune. Mi-am ales prost perioada Trăim vremuri foarte dificile, cu oameni superficiali, dar totuşi nădăjduiesc că în drumul meu vor apărea şi oameni care au aceleaşi principii ca şi mine.

Mulţumesc, Andreea Pop!

Despre Andreea Pop găsiţi mult mai multe aici:
https://www.facebook.com/pop.andreea.92