Acasă Gânduri Bucurie ….vine Moș Nicolae!!!!

Bucurie ….vine Moș Nicolae!!!!

84
0
DISTRIBUIȚI

Bucurie ….vine Moș Nicolae!!!!

Ooo…..dar ce bucurie, ce emoție, ce nerăbdare…..este în sufletul fiecărui copil.
Îmi amintesc cu nostalgie, dar cu foarte mare drag…..copil fiind, împreună cu ceilalți frați, pregătind de zori încălțămintea, trebuia să fie curată. Tata, (supraveghetor de serviciu), zâmbesc cand mă gandesc cu cât drag și cu câtă răbdare ne indica și ne arata, cum să curăță, cum să o facem cu cremă, dar și cum trebuie lustruită….o adevărată arta. Iar noi, ne străduim, în primul rând, pentru a ne impresiona tatăl la cat de iscusiti suntem în a lustruii ghetele, cizmele, fiecare ce aveam, iar dacă treceam testul…..eram convinși că MOSUL, va aprecia efortul nostru. Apoi, le asezam frumos, în șir, de la mic la mare, ca nu cumva MOȘUL să se încurce, în holul casei.
Somnul de fiecare dată, în acea noapte, parca nu ne aștepta, erau râsete, păreri cu privire la cadouri, ce ne doream fiecare, gânduri, nerăbdare, freamăt, emoție….Doamne care ne treceau prin minte.
Iar dimineața…….cine se trezea primul….trezea toată familia…și în hol, la cadouri, ce mai bucurie. Erau cele mai bune dulciuri si cele mai frumoase daruri.
Fiecare dintre noi, avem astfel de amintiri.
Cum te simti cand te gândești la ele?
Eu, zâmbesc, parcă retraiesc acele momente de inocență pură, trăiesc o bucurie imensă, pe care as vrea sa o păstrez.
Oare azi, ca și adult, ca și om, ca și ființă, de ce uiți sa trăiești bucuria pe deplin?
Unde e copilul de alta dată?
Nu crezi ca e momentul sa-l regăsești?
Nadia Spatariu
Foto:newtouchofcolor.com