Acasă Bucati de suflet „Bucăți de suflet” ep. 4 „Carusel emoțional”

„Bucăți de suflet” ep. 4 „Carusel emoțional”

509
0
DISTRIBUIȚI
     Nu cunoaştem oameni întâmplător. Fiecare intră în viața noastră cu un scop. Avem mereu de învățat câte o lecție, fie pozitivă, fie negativă. Mereu mi-am dorit ca cei care-mi trec pragul sufletului să fie la fel de sinceri ca şi mine! Nu tot timpul am avut parte de aşa ceva, dar e în regulă, am mai învățat că nu-mi place să fiu luată prin surprindere, negativ. Viața îți aduce în cale imprevizibilul şi atunci te formează, cu adevărat.
    Când nu te aştepți să existe, altcineva în afară de tine, în universul cuiva, dar totuşi există, atunci conşientizezi sentimentele.
    Când crezi că eşti perfecțiunea întruchipată pentru altul, pentru că şi tu, la rândul tău îl vezi tot aşa şi realizezi că nu eşti singura perfecțiune, atunci trebuie să cobori adânc în sufletul tău şi să te iubeşti şi mai aprig. Ne dorim imposibilul, luptăm pentru el şi, uneori, dacă dorința este suficient de profundă, îl obținem, dar îl umanizăm făcându-l posibil. În fiecare dintre noi primează orgoliul, dacă reuşim să ni-l stăpânim suntem cu adevărat liberi şi fericiți.
    Am decis să te doresc, indiferent de situații, pentru că nici eu nu pot să-ți ofer mai mult decât prezentul timpului petrecut împreună…
    Aş vrea să-ți fiu în gând în orice moment, dar şi mai mult vreau să-ți găseşti, în orice clipă, fericirea. Cred că asta înseamnă cu adevărat detaşarea, să simți cu aceeaşi intensitate, dar să nu îngrădeşti niciodată libertatea celuilat. Uneori reacționăm dramatic la conceptul de noutate, pentru că suntem atât de ancorați în propria satisfacție şi uităm de nevoile celuilalt.
    Nu vreau să fiu povara vieții tale, ci eliberarea, trăirea supremă care-ți pătrunde orice celulă şi-ți dezvoltă fiecare simț.

*Magic Seeker