Acasă Femina 7 pasi simpli pentru a deveni o femeie implinita

7 pasi simpli pentru a deveni o femeie implinita

16
0
DISTRIBUIȚI

PACEA INTERIOARA – Primul pas pentru a fi o femeie implinita

Pacea interioara este bunul cel mai de pret al omului. Fara ea, nimic altceva nu are valoare. De aceea o cautam toata viata. Obisnuim sa analizam cat de bine ne este la un moment dat, in functie de gradul nostru de pace sufleteasca. Pacea interioara este busola noastra interna.

Cum recunosti pacea interioara? Cand esti in armonie cu tine, cu cele mai inalte valori ale tale si cu cele mai intime convingeri – cand aveti un echilibru perfect in viata – te bucuri de pace interioara. Daca, dintr-un motiv sau altul, iti compromiti valorile, sau actionezi impotriva ghidului tau interior, pacea sufleteasca este prima care sufera.

Pacea interioara – sau armonia – este esentiala pentru performanta noastra – de la relatiile noastre cu prietenii si cu membrii familiei,pana la cele de serviciu, cu firmele sau organizatiile in care lucram.
Toate relatiile interumane infloresc, atunci cand exista ARMONIE.

Toate deprinderile, principiile morale, normele de comportament si diplomatia se invart in jurul dorintei pe care oare fiecare persoana de a-si asigura pacea interioara proprie, fara sa deranjeze pacea interioara a celorlalti. in companii, pacea interioara poate fi masurata prin gradul de armonie care exista intre angajati.

Marile companii productive, profitabile, sunt cele ale caror angajati sesimt bine si multumiti de ei insisi. Ei se simt fericiti si in siguranta la serviciu. Atingerea pacii interioare trebuie sa fie principiul organizator principal al vietii unei femei de succes. Acesta trebuie sa devina scopul suprem carora li se subordoneazacelelalte teluri. De fapt, ai succes ca persoana, in masura in care iti atingi propria fericire, propria multumire de sine, sentimentul de bunastare personala – pescurt, propria pace sufleteasca.

In termenii cei mai simpli, te vei simti fericita si linistita, ori de cate ori te vei elibera complet de emotiile distructive de teama, furie, indoiala, vinovatie, resentiment si ingrijorare.
In absenta emotiilor negative, te vei bucura, fara forturi, de pace interioara.

Ce iti propun eu tie, draga mea femeie de succes este sa elimini sistematic – sau cel putin sa minimalizezi – acele aspecte din viata care iti cauzeaza stres de orice fel,sau iti induc sentimente negative.
Poate fi fericirea chiar atat de simplu de obtinut? Hai sa iti spun unde vei intalni probleme pentru ca intuiesc deja. Obstacolul major in eliminarea negativismului ce sta in calea fericirii tale este atasamentul fata de persoanele negative si de situatiile care il produc.

Mintea rationala va veni cu tot felul de argumente logice in favoarea complacerii in situatia existenta, in loc sa lucreze pentru tine, sa iti ofere solutii la probleme.

Da, minunatul nostru creier lucreaza de zor pentru a ne mentine in continuare innamoliti problem.
Nu te ingrijora pentru ceea ce este posibil sau nu. Elibereza-ti mintea de toate limitarile si fii perfect egoista.
Cum sa fii o femeie de succes implinita

Exercitiu:
Imagineaza-ti doar viata ta exact asa cum ar trebui sa fie, pentru ca tu sa te bucuri de pacea interioara pe care o doresti.
Ce ai face?
Unde ai trai?
Cine ar fi alaturi de tine?
Cum ti-ai petrece timpul?
Hai concentreaza-te si fa asta acum.

Draga mea, nu poti atinge o tinta daca nu o vezi.
Dar, daca ti-o poti imagina clar, exista o probabilitate mai mare sa o atingi!
Nu poti deveni o femeie de succes daca nu faci nici acest exercitiu.
Pas cu pas vei fi mai aproape de success!
Creeaza-ti o viziune a viitorului ideal – a modului incare ar arata cariera ta ideala, daca ar fi perfecta in cel mai mic detaliu.
Cum ar fi viata de familie a unei femei de succes in viziunea ta?
Ce anume ai face pentru a-i ajuta pe altii sa fie fericiti, in cadrul procesului de a atingere al propriei tale fericiri?

Ai potentialul de te depasi!
Daca tu nu crezi in tine inca, EU CRED!!

Sunt sapte mari componente ale succesului. Ele sunt compatibile cu tot ceea ce s-a scris sau s-a descoperit despre succes si fericire.
Pentru a fi o femeie de success trebuie sa ai un amestec al acestor sapte componente, combinate astfel incat sa te faca fericita in orice moment.